Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-03@08:36:15 GMT

فرش بافی، هنری سودآور برای زنان خانه دار است

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۵۱۷۵۲

فرش بافی، هنری سودآور برای زنان خانه دار است

فرحناز ملکی گفت: فرش بافی هنر اصیل ایرانیان است که در ایران مورد بی مهری قرار گرفته اما کشورهای خارجی از آن استقبال بی نظیری می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از "تیتریک"؛  فرحناز ملکی بانوی البرزی مجذوب نقش و نگار فرش می شود و به سمت این هنر سوق پیدا می کند.

وی در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: فرش یکی از صنایع دستی اصیل ایرانیان است که در کشور مورد بی مهری قرار گرفته اما همچنان کشورهای خارجی از این هنر استقبال بی نظیری می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  ملکی ادامه داد: همیشه دوست داشتم در کنار خانه داری، کار کنم و برای جامعه مفید باشم تا اینکه در یک نمایشگاه صنایع دستی مجذوب هنر فرش بافی شدم.   این هنرمند افزود: این جرقه در ذهن من زده شد و در کلاس های فرش بافی شرکت کردم و بعد از پایان دوره یک فرش ۶ متری را در خانه بافتم که از فروش آن درآمد خوبی به دستم رسید.   ملکی گفت: با درآمد آن فرش تجهیزاتم را افزایش دادم و دو نفر از دوستانم را تشویق کردم که کمکم کنند.   وی ادامه داد: سه نفری کار را شروع کردیم و بعد از ۶ ماه توانستیم سود خوبی به دست آورده و ایده را گسترش دادیم.   این هنرمند افزود: همچنان تجهیزات را افزایش داده و دو اتاق منزل را برای کار مجهز کردم و نیرو گرفتم و به علاقمندان کار در منزل تجهیزات و نخ می دادم و محصول را تحویل می گرفتم.   ملکی با بیان اینکه با گسترش ایده خود ۱۵ نفر را به اشتغالزایی رساندم، تاکید کرد: فرش بافی یکی از هنرهایی است که بانوان می توانند در کنار خانه داری انجام دهند و برای خود کسب و کار راه اندازی کنند.   وی با اشاره به اینکه نوسانات قیمت نخ در بازار بسیار زیاد است، بیان کرد: هر بار که برای خرید نخ به بازار مراجعه می کنیم با قیمت های جدید مواجه می شویم.   این هنرمند تاکید کرد: متاسفانه علیرغم تاکیدات مقام معظم رهبری هنوز هیچ حمایتی از کارآفرینان نمی شود و من الان برای گسترش ایده احتیاج به وام با بهره کم دارم که هر بار به بانک مراجعه می کنم هیچ خبری از اهدای وام به کارآفرینان نیست و درصد سودها آنقدر بالا و شرایط پرداخت به قدری سخت است که از گرفتن وام منصرف شدم.   ملکی افزود: من دغدغه ای برای فروش آثار ندارم، زیرا مشتری داخلی و خارجی دارم و بلافاصله بعد از اتمام فرش، فروش انجام می شود.   ملکی در خاتمه خاطرنشان کرد: بر سر راه هر کسب و کار موانع زیادی وجود دارد، اما من به علاقمندان توصیه می کنم که از مشکلات نترسید و محکم تر و مستحکم تر از گذشته در این مسیر گام بردارید.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرش بافی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۱۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب مرگ پزشک طرحی در جاسک /در تهران فوت کرده

به گزارش تابناک به نقل از مهر، طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خبر فوت دکتر «زهرا ملکی قربانی»، پزشک طرحی در جاسک، که این روزها در فضای مجازی منتشر شده، نادرست است و وی در تهران فوت کرده است.

انتشار خبر فوت دکتر زهرا ملکی قربانی در جاسک باعث ایجاد شایعات و نگرانی‌هایی در بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

 دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده محترم ایشان و جامعه پزشکی، فوت این پزشک طرحی در شهرستان جاسک را تکذیب می‌کند و از رسانه‌ها و سایر افراد جامعه تقاضا دارد که اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت کنند و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری نمایند.

مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت ایشان در بیمارستان پارسیان در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کردند. و فوت ایشان در تهران اتفاق افتاده است.

هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچیک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز به کار ایشان در استان هیچ‌گونه مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه مطرح نشده است؛ به همین دلیل فوت نامبرده هیچ گونه ارتباط کاری نمی‌تواند داشته باشد.

لازم به ذکر است که شیفت بعدی دکتر ملکی در بیمارستان پارسیان از تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شد. بنابراین، اخبار منتشر شده مبنی بر فوت ایشان در جاسک نادرست بوده و بر اساس آخرین اخبار و گزارشات فوت ایشان در تهران مورد تأیید است.

دیگر خبرها

  • تشکیل خانه طراحان فیروزه‌ای بر آمده از تلاش جوانان گرافیست است
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • تکذیب مرگ پزشک طرحی در جاسک /در تهران فوت کرده
  • فوت پزشک طرحی در جاسک کذب است
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • برگزاری آزمون مهارت سنجی گلیم بافی در البرز
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»